Νέα & Νομοθεσία

Το βίντεο αυτό είναι απόσπασμα μιας σειράς θεμάτων που συνέλεξε από τα μέλη της η Ελληνική Ομοσπονδία Προπονητών και Εκπαιδευτών-Ε.Ο.Π.Ε. και τα παρουσιάζει με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης,της Περιφέρειας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζεται εμφανώς το έλλειμμα νόμου καθώς και η έλλειψη συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας και Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού!

Σας παρουσιάζουμε το δεύτερο βίντεο της σειράς θεμάτων που συνέλεξε από τα μέλη της η Ελληνική Ομοσπονδία Προπονητών και Εκπαιδευτών-Ε.Ο.Π.Ε. στο οποίο θα διαπιστώσετε πόσο ισοπεδωτικός και παράλογος είναι ο νόμος 4049/2012 ο οποίος αφορά τις άδειες αθλητικών συναντήσεων! Μέτα από πολλά μηνύματα που δεχτήκαμε σας ενημερώνουμε ότι κάθε Τετάρτη θα σας παρουσιάζουμε και ένα νέο βίντεο με διαφορετική θεματολογία. Θα είμαστε πάντα επίκαιροι και καυστικοί μέχρι η φωνή μας να φτάσει στα αυτιά της πολιτείας ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις!

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζουμε την αδικαιολόγητη και παράτυπη άρνηση της περιφέρειας Αττικής να θεωρήσει τα βιβλία των αθλητικών συλλόγων, θέτοντας όρους και προϋποθέσεις που δεν υπάρχουν πουθενά στο νόμο. Έτσι, τα σωματεία δε μπορούν να καλύψουν τις παράλογες αυτές απαιτήσεις με αποτέλεσμα να μη μπορούν να λειτουργήσουν νόμιμα.